Μενού
Your Cart

Τρόποι πληρωμής

1. Μέθοδος αντικαταβολής

Αντικαταβολή Μετρητοίς (Χωρίς Επιπλέον Χρέωση άνω των 50,00 €. )

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Καταβάλετε την αξία της παραγγελίας κατά την παραλαβή στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας στο χώρο σας. (η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για παράδοση σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδος ή διευθύνσεις όπου οι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία). Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα). Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 1,90 € για αγορές έως 50,00 € και χωρίς επιπλέον χρέωση άνω των 50,00 €.

Τα μεταφορικά για αγορές έως και των 50,00 € διαμορφώνεται στα  2,90 € , χωρίς επιπλέον χρέωση άνω των 50,00 €.


 2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

H Εταιρεία μας συνεργάζεται με την Eurobank και οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro. Κατά την διαδικασία πληρωμής οι πελάτες μας μεταφέρονται σε ένα ασφαλές σύστημα που διαθέτει η Eurobank όπου πραγματοποιούν με ασφάλεια τις συναλλαγές τους. Όλα τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών αποθηκεύονται στο σύστημα της Eurobank και όχι στην πλατφόρμα μας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας σε δόσεις.

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η εταιρία δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να καταθέσουν τα χρήματα για την παραγγελία τους σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.


EUROBANK

IBAN : GR3802602660000530200327603
Αρ. Λογαριασμού : 0026.0266.53.0200327603
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΑΦΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.


Κατά την επιλογή πληρωμή (με κατάθεση) εφόσον η κατάθεση γίνει με επιλογή Web Banking, o καταθέτης θα πρέπει να επιλέξει τη μεταφορά τον χρημάτων να γίνει μεταφορά εντός της ιδίας Τράπεζας, στην περίπτωση που ο καταθέτης επιλέξει την μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό άλλων τραπεζών  τα όποια έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν κάνετε μια παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω κατάθεσης εμείς δεσμεύουμε τα προϊόντα για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που καταχώρησες την παραγγελία σου η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται, και θα ενημερώσουμε με email η Sms.

 

Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 
στο 26210-32136 και στο [email protected]